Welkom op onze nieuwe website!

​Natuurlijk vind je op onze website net als voorheen alle informatie over onze programma’s, maar nu met heel veel extra informatie, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er in de wereld van de literatuur speelt; welke schrijvers je moet volgen, welke discussies actueel zijn, waarom wij denken dat een bepaalde schrijver per se op de planken gebracht moet worden. Daarnaast zullen we met regelmaat verslagen, filmpjes en teksten van onze avonden op deze website publiceren. Maar ook blijven we net als vroeger mooie grootschalige publieksavonden organiseren, werken we samen met veel andere Amsterdamse instellingen en willen we er voor de hele stad zijn.

Met meer dan 40 programma’s per jaar is de SLAA hét live podium voor literatuur. Wie meer wil weten over alles wat er leeft in literatuur, mee wil denken, mee wil luisteren en zijn geest wil scherpen aan de beste denkers, de mooiste dichters en belangrijkste Nederlandse en buitenlandse schrijvers, is bij de SLAA aan het juiste adres.

Wij hopen je in de toekomst vaak op onze site en op onze avonden te begroeten!

Daphne de Heer & Anja van Leeuwen

Ontwerp: Dog and Pony.