Boek en Film

reserveren: OBA

Datum
10/01/2017
1:00 pm - 5:00 pm

Location
OBA Buitenveldert

Boek: Het huis met de geesten door Isabel Allende (1982)
Film: The house of the spirits van Bille August (1993)

Januari is de maand van de spiritualiteit. Daarom begint boek en film in het nieuwe jaar met de debuutroman van een van de grootste Zuid-Amerikaanse auteurs, Isabel Allende. De feestdagen liggen achter ons, een periode waarin (bij)geloof een grote rol speelt. Juist daarover gaat ook dit boek, dat tevens de geschiedenis van Chili laat zien. Wij laten onze ‘geest’ erop los.

Deelnemers lezen vooraf het boek waarvan elke laatste dinsdagmiddag van de maand de verfilming te zien is in OBA Buitenveldert. Na het vertonen van de film zal onder leiding van Rita Bonenberg een gesprek worden gevoerd, waarbij deelnemers hun mening geven over het boek en de verfilming.

De kosten voor deelname bedragen per bijeenkomst normaal 5,00 / met OBA-pas 2,50. Dit is inclusief koffie of thee. Als u de hele reeks van acht bijeenkomsten wilt bijwonen, betaalt u voor slechts zes bijeenkomsten, dus normaal 30,00 / met OBA-pas 15,00. Betalen kan alleen bij de betaalautomaat in OBA Buitenveldert (medewerkers kunnen hierbij indien nodig assisteren). Door het beperkt aantal plaatsen (40), raden wij u aan van tevoren te reserveren.
Reserveren kan aan de balie, per e-mail of per telefoon: buitenveldert@oba.nl, 020-6422100.

De nieuwe serie Boek en Film in Buitenveldert is in samenwerking met de Amsterdamse Boekhandel.