Boekpresentatie ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ | Christine Otten

reserveren: Bijlmer Parktheater

Datum
26/10/2016
8:00 pm

Location
Bijlmer Parktheater

Line up: Sabrina Starke, Jeffrey Spalburg, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Bastiaan Mulder (gitaar), Ernestine Comvalius en Christine Otten

Met een feestelijke, muzikale en theatrale voorstelling presenteert Christine Otten i.s.m. het Bijlmer Parktheater en uitgeverij AtlasContact de publicatie van haar nieuwe boek: We hadden liefde, we hadden wapens. Een uiterst actuele roman gebaseerd op het waargebeurde verhaal van (de zoon en vrouw) van Robert F. Williams, één van de eerste zwarte Amerikaanse leiders die in 1961 het land werd uitgejaagd door Ku Klux Klan en FBI en staatsvijand nummer 1 werd en een inspiratiebron voor de Black Panthers.

Christine (De laatste dichters; Bijlmer Boekt!) vroeg een aantal bevriende en zielsverwante artiesten een persoonlijke bijdrage te leveren aan de presentatie van dit bijzondere boek. Zonder twijfel wordt dit een unieke en verassende voorstelling die je niet wilt missen. We hadden wapens, we hadden liefde wordt ook een theatervoorstelling (Urban Myth) met o.a. Huub van der Lubbe, Akwasi, Ntjam Rosie en Manoushka Zeegelaar Breeveld. Op 20 januari 2017 te zien in het Bijlmer Parktheater. Op 26 oktober kun je er alvast een glimp van opvangen.