Cocktails & Lulverhalen #10

reserveren: Chipta

Datum
01/12/2016
8:00 pm

Location
Doka

Taal verwondert. Het verwart en versluiert, het licht toe en licht uit. Het verheldert en verhult tegelijk. Een avond gevuld met sterke verhalen & verwonderende anekdotes van bekende taalvirtuozen uit opvallende hoeken.

De avond wordt wegens eerder succes weer gepresenteerd door Tobias Verhagen, die jullie gladjes door de avond heen zal praten. Joost van Kersbergen en DJ Hanneman staan paraat met haarscherpe teksten en mooie muziek.

TE GAST
> Ruben Jacobs // freelance journalist (o.a. VPRO en NTR) en docent cultuursociologie HKU. In zijn eerste boek onderzoekt hij ‘wat al dat gehamer op creativiteit in de samenleving eigenlijk nog overlaat voor de kunst’. www.ruben-jacobs.nl
> Yannick Van de Velde // Speelde op zijn veertiende een hoofdrol in de speelfilm In Oranje (2004) en won de Young Artist Award. Momenteel bekend van films als Aanmodderfakker! en de komedieserie Rundfunk.
Hugo De Haas Van Dorsser // Concepter, copywriter en creatief brein van bureau De Kunst Van Het Weglaten. Met Wordbites, een mix tussen gesproken woord en andere kunsten, reist Hugo de festivals langs. Hugo neemt trompettist Sybren van Doesum mee.

MUZIEK
> Joost van Kersbergen // woordkunstenaar en troubadour. Poëtisch en lichtvoetig, soms luchtig soms zwaar, Joost steelt sowieso je hart. joostvankersbergen.wordpress.com
DJ Hanneman // Hanneman (Pacific Parc) draait voornamelijk muziek uit de jaren 50/60, gebaseerd op (rhythm and) blues, rock n roll, beat, popcorn, soul en funk.

INFO
Tijd // 20:00-23:00
Entree // 12,50 euro
Vroege vogels betalen 10,00 euro!
Ticketlink: http://bit.ly/2fgteXV

www.hetvertaalcollectief.nl
www.doka-amsterdam.nl