Dansen op een glazen plafond

reserveren: DOEGP

Datum
26/01/2015
8:15 pm

Location
De Kleine Komedie

Avondvullend alternatief variété met schrijvers, dichters, muzikanten, een singer-songwriter, een cabaretière en een tapdanseres.

Dansen op een Glazen Plafond is een unieke bundeling van sterke vrouwen die hun talent vol elan en overtuiging vieren tijdens deze verrassende en zeer veelkleurige avond van alternatief variété met diepgang. Van hilarische column tot abstracte poëzie en van stand-up-comedy tot poëtisch verhaal. Van klassiek strijkje tot heftige rock en van hedendaagse harpmuziek tot swingende jazz.

Het glazen plafond staat voor begrenzing, vooroordelen. Wij draaien het om en keren de negatieve connotatie naar het positieve. Met open geest en open ogen bieden we vergezichten en een poëtische kijk en dansen we op het glazen plafond. Het initiatief komt van muzikante Corrie van Binsbergen. Zij vond projecten met alleen vrouwen eigenlijk altijd maar onzin. Het zou niet moeten uitmaken of er mannen of vrouwen op het podium staan. En dat vinden alle vrouwen die participeren aan deze voorstelling.

Met schrijvers Christine Otten, Anne Vegter, Esther Gerritsen, Tjitske Jansen, Ellen Deckwitz en Manon Uphoff.