Das Magazin & Eddie The Eagle Museum: De Don Quichot 3D Totaalervaring

Datum
16/05/2015
9:00 pm

Location
De Brakke Grond

Hoofdlocatie met een Don Quichot 3D totaalervaring
Dag Magazin en Eddie The Eagle Museum transformeren de Brakke Grond van speelhal tot een Don Quichot 3D totaalervaring. Het Eddie the Eagle Museum, als het ware de moderne Don Quichot, herinterpreteert dit waanzinnige verhaal op het hoofdprogramma van het Das Magazin Festival. Dompel je onder in het avondvullende programma. Larpen à la Don Quichot, grissen in de donkere kamer en opgaan in geheime genootschappen, voor ieder wat wils en nooit wat je wilt.

De Don Quichot 3D Totaalervaring is het knallende slot van Hack / Play, de themamaand waarin de spelregels op vele fronten verkend, aangepast en overtreden mogen worden.

Alle zalen / €15 via www.dasmag.nl / i.s.m. Das Magazin, Eddie The Eagle Museum en EUNIC

Uitreiking VPRO bagagedrager

Arjen Lubach zal op het Das Magazin-festival de VPRO Bagagedrager uitreiken.  Bijna tweehonderd jonge schrijvers en journalisten dienden bij de VPRO een reisplan in.  De jury, onder leiding van Nicolaas Veul, koos daaruit vijf kandidaten die kans maken op 2500 euro.  De winnaar mag zijn of haar voorgestelde reis gaan maken en schrijft daarover een verhaal dat als longread verschijnt bij uitgeverij Fosfor. Arjen Lubach zal rond 23u30 uur in het café van de Brakke Grond bekend maken wie er op reis mag.

Meer informatie via hier.