De beethovenstraat viert feest!

Datum
27/09/2014
10:30 am - 4:30 pm

Location
Boekhandel Van Rossum

Een literair feestje in één van de mooiste straten van Amsterdam.

Aanstaande zaterdag 27 september wordt het streetbrand BEethovenstraat gepresenteert en viert de Beethovenstraat feest. Boekhandel van Rossum doet natuurlijk volop mee en dat doen we niet alleen: speciaal voor de gelegenheid hebben we maar liefst zes auteurs uit de buurt uitgenodigd om voor te komen lezen uit eigen werk. We hopen u te mogen begroeten!

Acte de présence maken kinderboekenschrijver Nadine Witteman, journalist, voetbalkenner en schrijver Tom Egbers, dichter Sasja Janssen, de recent gedebuteerde auteur Eva van Esch en de kinderboekenschrijver Han van der Vegt. Ook leest Frank van Kolfschooten voor uit het in de Beethovenbuurt wereldberoemde boek De koningin van Plan Zuid - mét nieuwe fragmenten.

Vanaf half elf ’s ochtends roepen we ieder uur voor de winkel om wie er komt lezen – afhankelijk van het weer wordt er in de winkel of in onze fijne tuin voorgedragen. Kom luisteren, laat uw boeken signeren, en neem een kijkje in de boekwinkel die al sinds 1929 een begrip is in de Beethovenstraat.