De kift bidonville & laatste woord

Datum
31/05/2015
1:00 pm

Location
Amsterdamse Bostheater

Zondag 31 mei organiseert P60 in samenwerking met De Kift en Carambolas Films en de Boswinkel een concert van De Kift met de voorstelling Bidonville in het Amsterdamse Bostheater. Een ticket geeft niet alleen toegang tot de voorstelling, maar ook tot een wel heel bijzondere literaire wandeling door het Amsterdamse Bos!

Het tiende studio album van De Kift is afgelopen september uitgekomen onder de naam Bidonville. Voor het album werkte de Nederlandse band met wortels in punk en fanfare samen met onder andere acteur Sanne den Hartogh en heeft duidelijke banden met literatuur, film én theater.
De basis van album Bidonville legde De Kift met de gelijknamige theatervoorstelling waarmee ze op Oerol vijftien uitverkochte voorstellingen speelden op een enorme, zelfgebouwde vuilnishoop in het bos.

“Een vuilstortplaats aan de rand van de stad. Tussen het vuil een aantal figuren. Ooit lachte het leven ze toe, maar ergens zijn ze op de fles gegaan.”

Voorafgaand kan je in de middag gratis de feestelijke première van Laatste Woord beleven. Dit is een interactieve literaire boswandeling door het Amsterdamse Bos. Laatste Woord, een project van regisseur Udo Prinsen en auteur Pauline Genee, is een app voor iPhone en Android waarin de gebruiker zelf richting geeft aan de mijmeringen van de leden uit een gestoorde familie. Tijdens de wandeling kies je op kruispunten voor het volgen van de gedachtes van de verschillende familieleden. Langzaam maar zeker onthult het verhaal de duistere kant van vader, opa, kolonel Ebeling en zijn gezin. Volg deze link om de teaser van Laatste Woord te bekijken: https://vimeo.com/109361181

Er wordt verzameld bij het Bostheater. Op vertoon van je ticket voor het concert van De Kift word je gratis met een pendelbus naar het startpunt van de route gebracht. De route eindigt in de buurt van het Bostheater waar de show plaatsvindt.

De app moet vooraf het evenement worden gedownload. We vragen je je telefoon opgeladen mee te nemen en je koptelefoon niet te vergeten!

Tijdschema:
13:00 uur wandelaars verzamelen bij Bostheater
13:00 – 14:00 uur pendelbus rijdt naar het startpunt van de wandeling
14:00 uur start wandeling
16:30 uur aanvang De Kift in het Bostheater

Zondag 31 mei // verzamelen 13:00 // aanvang wandeling 14:00 //aanvang concert 16:30 // €15

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1061