De Nacht van Entrée met Perquisite, FUSE, filmpremière en sleep over in Het Concertgebouw

Datum
09/10/2015
8:00 pm

Location
Concertgebouw

Entrée bestaat dit jaar 21 jaar! Om dit te vieren pakt Entrée groots uit met concert, filmpremière en sleep over. 

20.15 – 22.00 uur Perquisite & Fuse

Een bijzonder concert van FUSE waarin de muziek van componist/producer Perquisite centraal staat. Vorig jaar schreef Perquisite, o.a. bekend van hip-hop duo Pete Philly & Perquisite, zijn eerste strijkkwartet. Na dit te hebben geperfectioneerd, is het nu tijd voor de reprise. Het werk wordt uitgevoerd door strijkersensemble FUSE – dat gewend is om genre-overschrijdend te werken – en drummer Jelle Huiberts.

Na de pauze zal FUSE samen met Kris Berry, Renske Taminiau en Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid) een greep uit de muziek die Perquisite de afgelopen jaren met hen maakte ten gehore brengen, in speciaal voor deze avond geschreven arrangementen.

22.45 – 01:00 uur Film première YouthYouth (La giovinezza) is de nieuwe Engelstalige film van Paolo Sorrentino, de regisseur die voor zijn wereldwijde succesfilm La Grande Bellezza uit 2013 een Oscar voor Beste Buitenlandse Film ontving. Tijdens de Nacht van Entrée wordt de Kleine Zaal voor het eerst in zijn geschiedenis omgetoverd tot bioscoop. De film Youth gaat op 29 oktober pas officieel in première maar is tijdens De Nacht van Entrée te zien tijdens de speciale voorvertoning.

01.00 – 08.00 uur Sleepover in de Spiegelzaal

Aan diverse mensen vroeg Entrée eerder dit jaar: “Wat heb je nou altijd al een keer willen doen in Het Concertgebouw?” Het overgrote deel antwoordde “slapen!” Vandaar dat 21 Entréeleden + introducé nu de kans krijgen om na het concert en de film te blijven slapen in de Spiegelzaal. Uiteraard wordt er voor een nachtelijke programmering gezorgd met o.a. een verhaaltje voor het slapengaan van dichter Justin Samgar. Het wordt een nacht om nooit te vergeten, dus wees er snel bij met het kopen van je kaartje! Logees nemen zelf slaapzak + slaapmatje mee.

Meer informatie? Klik hier.