Een avond met paul auster

reserveren: Tickets

Datum
22/03/2017
8:00 pm

Location
Spui25

Paul Auster’s nieuwe roman ’4 3 2 1′ kwam in februari 2017 uit. Dit voorjaar komt Auster naar Nederland en op 22 maart gaat hij in gesprek met Jeroen van Kan in de Lutherse Kerk.

Over 4 3 2 1:
Op 3 maart 1947 wordt, twee weken te vroeg, Archibald Isaac Ferguson geboren, het enige kind van Rose en Stanley Ferguson. Archibalds leven zal gelijktijdig vier verschillende paden volgen. Vier identieke Archibalds, bestaand uit hetzelfde dna, vier jongens die fysiek een en dezelfde zijn, leiden vier parallelle en volstrekt verschillende levens. Elk levenspad neemt een andere richting. Liefdes en vriendschappen en intellectuele interesses contrasteren. Een jongen groeit keer op keer op. Iedere Archibald zal verliefd worden op Amy Schneiderman, maar hun relatie zal steeds een andere zijn. Lezers zullen meegenieten van Archibalds successen, en meeleven met de tragische gebeurtenissen die hem overkomen. Zo ontvouwen de levensverhalen van de vier Archibalds zich. Voor meer informatie: http://www.debezigebij.nl/boeken/4321/

Over de sprekers:
Paul Auster is de auteur van romans als De New York-trilogie, Orakelnacht, Brooklyn dwaasheid, Sunset Park en Man in het duister. Daarnaast schrijft hij non-fictie, die verzameld is in de bundel Levenswerk. In februari 2017 verscheen zijn grote, nieuwe roman 4 3 2 1. Zijn werk wordt in ruim dertig talen vertaald. Auster woont en werkt in Brooklyn, New York.
Jeroen van Kan (moderator) is journalist en presentator bij VPRO Boeken.

Er zal een livestream beschikbaar zijn.

Programma van De Bezige Bij en SPUI 25.