Finale Kunstbende 2015

Datum
26/09/2015
1:00 pm

Location
Westergasfabriek

Op zaterdag 26 september 2015 vindt de 25e editie van de finale van Kunstbende plaats: dè wedstrijd voor jong creatief talent tussen de 13 en 18 jaar. Deelnemen kan in 8 verschillende categorieën: Muziek, DJ, Dans, Expo, Fashion, Taal, Film en Theater. Ook dit jaar zal de finale weer plaatsvinden op het Westergasterrein in Amsterdam.

www.kunstbende.nl/agenda/finale-kunstbende-2015/

Tickets voor de finale zijn verkrijgbaar via: www.kunstbende.nl/tickets/ en via Facebook: www.facebook.com/kunstbende/app_172604052767988
__________________________________________________________

Na een jaar vol workshops, coaching, expedities, masterclasses, oefenen en repeteren, regionale selectieronden en regionale voorronden zijn de finalisten er helemaal klaar voor! Genoeg voorbereiding, ervaring, kennis en ontwikkeling; nu is het tijd om te laten zien wat ze kunnen! Tijdens de finale nemen de finalisten van alle acht kunstdisciplines het tegen elkaar op. Het belooft een Gevaarlijk Goede strijd te worden!

De winnaars van Kunstbende winnen niet alleen een prijzenpakket vol ‘vlieguren’, apparatuur, vrijkaarten en workshops. Kunstbende geeft de winnaars van alle acht categorieën de kans van hun leven door een ultieme mainstage te mogen beklimmen voor een groot publiek! Kijk hieronder welke mainstage de winnaars beklimmen met Kunstbende:

Dans: Holland Dance Festival
DJ: Mysteryland
Expo: Blikopener Spot Stedelijk Museum Amsterdam
Fashion: FashionWeek Nederland
Film: International Film Festival Rotterdam
Muziek: Indian Summer
Taal: Wintertuin
Theater: Oerol