Forum van Rossum #3: Wim Brands

reserveren: Facebook

Datum
30/06/2016
8:00 pm

Location
Boekhandel Van Rossum

Boekhandel van Rossum heeft een eigen leesclub: Forum van Rossum. In deze reeks nodigen we u steeds uit om aan het einde van de maand met ons en met elkaar over een boek te praten. Elke maand staat weer een ander boek centraal. De gespreksavonden zijn levendig, gevarieerd, soms scherp en altijd gezellig.

In deze derde aflevering gaan we het hebben over de laatste dichtbundel van Wim Brands: ”s Middags zwem ik in de Noordzee’. Het is Brands’ beste, een persoonlijke, kwetsbare en hoopvolle bundel, ongewild sluitstuk van een oeuvre dat uitblinkt in zowel helderheid als mysterie en dat eigenlijk nog veel te weinig gelezen wordt.

Op donderdagavond 30 juni, om 20.00 uur, gaan we het met u over de bundel hebben. In de tussentijd zullen we lezers vast prikkelen met een aantal online artikelen over de bundel. Wilt u die artikelen ontvangen, schrijft u zich dan in op de aparte Forum-mailinglijst via http://wp.boekhandelvanrossum.nl/forum-van-rossum/

Vooraf kunnen de liefhebbers alvast online in gesprek over drie gedichten uit de bundel. Dat kan via het platform Genius, via deze link: http://genius.com/artists/Wim-brands

Aanmelden voor de avond kan via winkel@boekhandelvanrossum.nl, 020-4707077 of via deze evenementspagina. U bent welkom! (ook als u niet online meespreekt)