Het Festival der Vooruitgang

Datum
10/10/2015
2:00 pm

Location
Felix Meritis

De Correspondent bestaat deze maand twee jaar. En dat willen we vieren! Samen met Felix in de Steigers presenteren we daarom op 10 oktober het Festival der Vooruitgang met als thema: de toekomst.

Hoe ziet ons nieuws, onze kunst, onze energievoorziening en ons continent er over vijftig jaar uit? Op deze vragen geven onder anderen klimaatactivist Marjan Minnesma, oud-politica en schrijver Femke Halsema, correspondent Vooruitgang Rutger Bregman en hoofdredacteur Rob Wijnberg antwoord.

Vanaf 14.00 uur kun je in Felix Meritis een rijk gevuld programma tegemoet zien en vanaf 22.00 uur dansen we samen met 22tracks de toekomst in.

Het Festival der Vooruitgang is uitverkocht. Meld je aan voor dit evenement om op de hoogte te blijven! Of bezoek onze festivalpagina:http://corr.es/festival.

Geen kaartje, maar wil je het feest met 22tracks graag bijwonen? Op deze pagina houden we je op de hoogte van het beperkte aantal extra kaarten dat om 22:00 aan de deur beschikbaar wordt gesteld:https://www.facebook.com/events/1809619535931458/

Meer informatie? Klik hier.