Literaire avond in ‘Skek – terug van weggeweest

reserveren: Facebook

Datum
13/10/2016
9:00 pm

Location
'Skek

Terug van weggeweest: ‘Skek’s Literaire Avond.
Hoewel er dit jaar weer andere ‘Skekker’s aan het roer staan van onze programmering, blijft de basis van deze avond hetzelfde. De eerste drie namen van de zogehete jonge talentvolle creatievelingen zijn al bekend, en wij hopen natuurlijk weer dat jij wederom voor de sfeer gaat zorgen. Kom dus op donderdag 13 oktober (ja dat is aanstaande donderdag al!!) vanaf 21:00 met een chique rood wijntje of GinTo in je hand, luisteren naar de volgende poetische sprekers:

Justine Knijn

Emma Stomp: schrijft poëzie en proza over alles wat ze niet begrijpt: van vreemde Mexicaanse gezegdes tot aan het wakker worden naast een onbekend lichaam. Ze publiceerde bij VPRO Dorst, won Amsterdam Write Now! en stond op de longlist van de Lowlands schrijfwedstrijd. Op doordeweekse dagen studeert ze sociologie, waar ze vooral veel teksten moet lezen over gentrification. Haar werk kun je lezen op: emmastomp.tumblr.com

Helen Weeres: is een ex-studente van de Schrijversvakschool en studeert momenteel Literary Studies aan de UvA. Via haar poëzie kom je op plekken waar zij blijkbaar is geweest en leer je mensen kennen die schijnbaar op haar pad zijn gekomen. Ze wil je laten zien dat het alledaagse wonderlijk is.