Literaire Salon #10: Deon Meyer

Datum
18/06/2017
4:00 pm

Location
Ambassade Hotel

Op zondag 18 juni vindt er een speciale editie van de Literaire Salon @ Ambassade Hotel plaats in samenwerking met Stichting CPNB (Collectieve Propaganda voor het Nederlandse Boek). In het kader van de Spannende Boeken Weken zal de Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer te gast zijn en geïnterviewd worden door Abdelkader Benali

Deon Meyer is de succesvolle schrijver van elf misdaadromans met Zuid-Afrika als decor. Zijn boeken hebben veel internationale prijzen ontvangen, in onder meer Duitsland, Frankrijk en Zweden, en zijn in 27 talen vertaald. In 2012 werd zijn thriller ’13 uur’ door de Vrij Nederland Detective & Thrillergids uitgeroepen tot Thriller van het Jaar, wat Meyers grote doorbraak in Nederland en Vlaanderen betekende. Eind mei verschijnt zijn nieuwe thriller ‘Koorts’, daarnaast is hij auteur van het Geschenkboek van de Spannende Boeken Weken ‘De vrouw in de blauwe mantel’. Meyer staat bekend om zijn geëngageerde boeken en wordt internationaal vergeleken met John Le Carré.

Wilt u erbij zijn? Meldt u dan aan via het inschrijfformulier op onze website:http://www.literairesalonambassadehotel.nl/salon/literaire-salon-10-deon-meyer/.
Toegang is kosteloos, aanmelden wegens een beperkt aantal plaatsen verplicht. Het evenement wordt afgesloten met een feestelijk drankje en een signeersessie door de auteur.

Voertaal: Engels

In samenwerking met Babeth M. Vanloo, Ambassade Hotel, Brasserie Ambassade