qwerty & azerty: De Grote Literaire Quiz der Lage Landen

Datum
23/04/2015
7:00 pm

Location
De Brakke Grond

Op donderdag 23 april kunt u deelnemen aan onze boeiende, humorvolle quiz over boeken en schrijvers, over klassiekers en debuten, over proza en poëzie uit de Lage Landen. Quizmaster van dienst is opnieuw de schrandere, spitsvondige en gewiekste Warre Borgmans. Juryvoorzitter is ook dit keer Wim Brands, de erudiete lonesome cowboy van de literatuurkritiek op tv.

Hoe inschrijven? Heel eenvoudig! Stel een team samen van 4 personen, vul het inschrijvingsformulier in en stuur dit door. Deelnemen kost 10 euro per team van 4 personen. Inschrijven kan zolang er plaats is. Wanneer u hebt ingeschreven, krijgt u van ons een bevestiging.

Organisatie: deBuren, VPRO, Nederlandse Taalunie en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

Qwerty & Azerty is onderdeel van HACK/PLAY: Maand waarin ze bij de Brakke Grond de spelregels opschudden. Gedurende een volle maand manifesteert de Brakke Grond zich als een speelruimte waarin ze de vrijheid nemen om spel en de vaak eenzijdige benadering van dat begrip artistiek te onderzoeken. Ze keren gekende spelconventies binnenstebuiten en het ‘spelen van een rol’ en de dagelijkse realiteit lopen onvermijdelijk dwars door elkaar heen. Een maand als speelse doch scherpe verkenning rondom de eigenruimte, de ander en het zelf-organiserend vermogen. Met een expositie, interventies, voorstellingen, kritische dialogen, digitale games en geestverruimende gezelschapsspelen.

Meer informatie via hier.