SPOKEN vs ALL DEF POETRY

Datum
05/04/2015
7:30 pm

Location
Tolhuistuin, Concertzaal

Het is een feit: na een succesvolle crowdfunding via voordekunst staat SPOKEN vs ALL DEF POETRY vaster dan vast. De beide woordkunstpodia zullen op drie dagen in drie Nederlandse steden samensmelten tot een vernieuwend, avondvullend programma.

SPOKEN vs ALL DEF POETRY

Kevin de Randamie, bedenker en organisator van SPOKEN, liet zich voor zijn theaterprogramma inspireren door het Amerikaanse televisieprogramma Def Poetry Jam van niemand minder dan Russell Simmons.

Optredens
Amerikaanse po√ęziegrootheden als Black Ice en Sunni Patterson zullen hun gesproken kunst delen met het publiek. Abyss is helaas verhinderd maar deze artiest zal worden vervangen door een verrassende aanvulling in de line up. Verder zullen bekende Nederlandse woordkunstenaars hun teksten ten gehore brengen.

Meer bijzonders
Naast een persoonlijke boodschap van Black Ice voor Nederlandse supporters van de show, heeft SPOKEN de openingsspot van iedere show gereserveerd voor dichttalent van eigen bodem. De regels rondom dit bijzondere onderdeel van de avond, zijn op de Facebookpagina van SPOKEN gepresenteerd. Iedereen kan een video inzenden!