Waumans en Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel

reserveren: De Brakke Grond

Datum
09/05/2014
8:30 pm - 10:30 pm

Location
De Brakke Grond

Waumans & Victoria brengen een literaire avond die anders is dan alle andere.
Rob Waumans en Ivo Victoria verleiden zowel gevestigde namen als jong talent om de verhalen achter hun boeken en schrijversschap prijs te geven. In een intieme setting ontstaan op die manier geestige en ontroerende gesprekken waarin schrijvers het achterste van hun tong laten zien.

Zo gaat de rubriek ‘De Kutrecensie’ over wat kritiek met een schrijver doet en komt een auteur al spelend op het ‘Extravaganzenbord’ de vreemdste vragen tegen. Verwacht onthullingen over het belang van literatuur, de drang van het schrijven en de thematiek van een oeuvre.

In eerdere edities ontvingen de heren onder meer Gerbrand Bakker en P.F. Thomése. Herman Koch zei over het programma dat hij er zich ‘meer thuis voelde dan in zijn eigen huis’. Het literair spektakel bestaat uit wisselende rubrieken, die elk hun eigen invalshoek hebben. Het is toegankelijk voor zowel de echte lezer als degene die in geen jaren meer een boek heeft aangeraakt.

Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel is een coproductie van Literair Productiehuis de Wintertuin.

Entree: € 10,-, koop online: € 2,- korting.
Meer informatie en reserveren: brakkegrond.nl