Waumans & Victoria: Boekpresentatie Henk van Straten

Datum
26/10/2015
8:30 pm

Location
pakhuis de zwijger

Waumans & Victoria komen voor een speciale editie van hun talkshow naar Pakhuis de Zwijger, waar zij de nieuwste roman van Henk van Straten presenteren! Henk zelf wordt uitgebreid aan de tand gevoeld over zijn monumentale boek en de totstandkoming hiervan. Bidden en vallen is een roman over zoeken en vinden, over vasthouden en verliezen, over zijn en niet-zijn. Een boek over het aldoor schrijven en herschrijven van ons eigen verhaal. Te gast zijn Fresku, Leon Verdonschot, broeder Dieleman en Tsead Bruinja die komen vertellen over hun relatie tot het boek en tot Henk. Reken op een magistraal feestje!

In Waumans & Victoria’s Internationaal Literair Variété Spektakel gaan schrijvers en presentatoren Rob Waumans en Ivo Victoria op zoek naar het verhaal áchter de schrijver. Ondersteund door one-woman-showband Milena Haverkamp presenteren Waumans & Victoria een intieme, literair verantwoorde talkshow.

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam 

Toegang: gratis, aanmelden verplicht: dezwijger.nl/programma/boekpresentatie-henk-van-straten/

Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel is een productie van Literair Productiehuis Wintertuin. Deze editie wordt gemaakt in samenwerking met Uitgeverij Nijgh En Van Ditmar en Pakhuis de Zwijger, met steun van het AFK en het Nederlands Letterenfonds.